H-1212 Budapest, Béke tér 1.
Tel.: +36 30 559-1099
Galéria

replica orologi replica rolexThe vacheron constantin overseas replica earth's first professional golf breitling superocean replica watches which was produced by golf prodigy Tiger Forest replica breitling super avengerand Swiss watch brand Tag Heuer. Following a Breguet Replica year of close collaboration with Tiger Forest, Tag Heuer released the earth's replica breitling avenger first professional golf watch.

A galéria megtekintéséhez
kattints a képre!
 
Pusztai_Bogl__rka.jpg

 

 
Versenynaptár
 
Röplabda
Csepeli Röplabda Club Sportegyesület
 
elnök: Szűcs Attila
kontakt: Bezzeg Judit, utánpótlásedző (70-316-8289, bezzeg.judit@gmail.com)
 
www.csepelirc.hu
 
EDZÉSEK:
kedd 16.00-19.00, csütörtök 17.00-20.00, péntek 16.00-18.00
korosztályok: fiú gyermek, fiú serdülő, fiú ifi, fiú junior
CSAK FIÚ UTÁNPÓTLÁS
 
 
Múlt…
A Csepel SC röplabda szakosztályának története 1946-ban kezdődött, amikor először szerepelt az abban az évben kiírt egyfordulós terembajnokságban.
A következő évben harmadik helyezést ért el, 1949-ben pedig már bajnokként írta be magát a hazai röplabdázás történelmébe. Jól tükrözi a szakosztály eredményességét, hogy összesen 16 alkalommal vívott ki bajnoki aranyérmet, MNK győztesként pedig 14 alkalommal állhatott a dobogó legfelső fokára. 1990-ben már az átkeresztelt Magyar Kupa döntőjében védte meg az elsőségét. Nemzetközi szereplésének legjelentősebb eredménye a Kupacsapatok Európa Kupájában elért II. helyezés volt. Olyan nagy nevű és a nemzetközi porondon is sikeres játékosok nevelkedtek és játszottak a Csepelben, mint a 94-szeres magyar válogatott Kövér György, a 63-szoros válogatott Hennig Ernő, vagy a 203 centiméteres óriás, a 266-szoros válogatott Buzek László, akit nyolc alkalommal választottak az év legjobb magyar játékosának és két alkalommal a világ legjobbjának. Buzek zsenialitását mi sem jellemzi jobban, hogy több játékelemet is elneveztek róla, amelyeket ő alkalmazott elsőként a röplabdában. A csapat legutóbb 1995-ben játszott a Nemzeti Bajnokság és a Magyar Kupa döntőjében, két ezüstérmet szerezve.
A kilencvenes évek végén az anyaegyesület Csepel SC pénzügyi válsága miatt a profi játékosok eligazoltak. A Csepel SC megszűnésével szakosztályunk önálló egyesületet alapított Csepeli Röplabda Club Sportegyesület néven 2001-ben. Néhány évnyi csend után, melyek alatt főként az utánpótlás nevelésre és egy ütőképes csapat összeállítására koncentráltunk, 2004-ben nagy fölénnyel megnyertük a Budapest Bajnokságot, amellyel kivívtuk a feljutást, így a 2005/2006-os idényben az NBII-ben és a Magyar Kupában szerepelhettünk. Ez az évad is rendkívül sikeres volt, hiszen az NBII-ben 2. helyezést értünk el, amellyel feljutottunk az első osztályba, a Magyar Kupában pedig bejutottunk a legjobb 8 közé. Az elmúlt négy évben az NBI stabil középcsapatává fejlődtünk, a legutóbbi (2010/2011) szezonban a 8. helyen végeztünk.
 
 
…Jelen…
A 2010/2011. évi szezonban célunk az volt, hogy stabil középcsapattá váljunk az első osztályban. Ezt a szándékunkat teljesítettük, hiszen a rájátszásban a legjobb nyolc közé kerültünk. A 2011/2012. évi szezonnak megfiatalított csapattal vágtunk neki, ez az év az új csapat kialakításának jegyében fog telni, célunk ennek ellenére a tavalyi legjobb nyolc közé jutás megismétlése a bajnokságban. A Magyar Kupában az idei évben nagy lehetőség előtt állunk, a szerencsés sorsolásnak köszönhetően verhető ellenfél áll csar__pi_1.JPGk csapatunk és a négyes döntő között. A döntőben való részvétel Egyesületünk legnagyobb sikere lenne az elmúlt években.
Junior csapatunk tavaly az Országos Junior Bajnokság döntőjében 3. helyezést ért el! Ez klubunk legjelentősebb utánpótlás eredménye az újjáalakulás óta. Ifi csapatunk az Országos Ifjúsági Kupában pedig 5. helyezést ért el.
Utánpótlás korosztályokban (minitől junior korúakig) egyesületünk 40 fővel foglalkozik. Tavalyi eredményeink országos szinten ezekben a korosztályokban nagyon bíztatóak a jövőre nézve. Az Országos Gyermekbajnokságban (OGYB) az országos döntőbe jutottunk, ugyanúgy mint az Országos Serdülőbajnokságban (OSB).
 
 
…Jövő
Célunk az eredmények szempontjából, hogy az első osztály élmezőnyébe jussunk és maradjunk, a Magyar Kupában pedig a legjobb 8 között végezzünk.
Utánpótlás szempontjából célunk rövid távon: jelenleg 5 korosztályban indítunk csapatot a bajnokságban. Ezt a tevékenységet folytatni szeretnénk. Ezen kívül több helyi/kerületi kupát rendezünk, illetve adunk helyszínt hasonló rendezvényeknek melyek a röplabdát szándékozzák népszerűsíteni.
Fő és középtávú egyesr__pi_2.JPGületi célunk egy profi utánpótlás központ létrehozása és fenntartása, amellyel középtávon, a fiatal korúak beérésével országos és nemzetközi sikereket is el tudnánk érni. Ehhez meg kell tartani amatőr felnőtt csapatunkat, amely így lehetőséget biztosít a fiataloknak I. osztályban való szereplésre, rutin-szerzésre. Ehhez a szinthez szükséges a magas színvonalú szakmai és intézményi háttér, valamint a külföldön való versenyeztetés biztosítása is.
Célunk továbbá, hogy a röplabdát sikeres és népszerű sportággá fejlesszük Csepelen, hosszú távon pedig budapesti illetve országos szinten is hozzájáruljunk e játék közkedveltté tételéhez.
 
 
 

Röplabda - Csepel-MAFC 1 – 3
Nem sikerült kiköszörülni a pénteki csorbát a hazai premieren, pedig a szép számú közönség jobb játékot érdemelt volna ennél a vasárnapi teljesítménynél – ami sajnos csak egy újabb vereséghez volt elég. A fiatalok nem tudtak felnőni a feladathoz, ráadásul sérülés illetve megint egy lejárt igazolás is hátráltatta a csapatot, melyet ezúttal az idősebbek vittek a hátukon.
 
2012-10-01 20:24:31
Tovább
Röplabda - Dunaferr – Gergi Háló Csepel 3 – 0
A szezon nyitómérkőzésén roppant gyenge teljesítménnyel rukkolt elő a csapat ennek pedig csak vereség lehetett a vége. Az első és a harmadik szettben remekelt, a másodikban jelentősen visszaesett, ám ez sem gátolta meg a Dunaferr SE röplabda csapatát, hogy győzelemmel mutatkozzon be hazai közönségének a Csepel elleni, péntek esti találkozón.
 
 
2012-10-01 20:11:27
Tovább
Röplabda - Gyász: elhunyt a röplabda szövetség egykori elnöke, a Csepel játékosa
Hosszan tartó, súlyos betegség után 82 éves korában elhunyt Antalpéter Tibor 63-szoros válogatott röplabdázó, korábbi londoni nagykövet. Sportolóként több világversenyen szerepelt, tagja volt az 1950-es szófiai Európa-bajnokságon bronzérmes magyar csapatnak.
 
2012-09-17 10:04:43
Tovább
Röplabda - Tóth Tibor 70 éves!
A közelmúltban ünnepelte hetvenedik születésnapját a Csepel egykori kiváló játékosa, az ötszörös magyar bajnok id. Tóth Tibor.
 
2012-09-10 08:13:23
Tovább
7 db hír összesen
Főszponzor
A csepeli sportélet
főszponzora:
 
In_Management.jpg
 
www.in-management.hu
www.olcsoraktarak.hu
 
 
   
INweb Informatika