H-1212 Budapest, Béke tér 1.
Tel.: +36 30 559-1099
Galéria

replica orologi replica rolexThe vacheron constantin overseas replica earth's first professional golf breitling superocean replica watches which was produced by golf prodigy Tiger Forest replica breitling super avengerand Swiss watch brand Tag Heuer. Following a Breguet Replica year of close collaboration with Tiger Forest, Tag Heuer released the earth's replica breitling avenger first professional golf watch.

A galéria megtekintéséhez
kattints a képre!
 
Pusztai_Bogl__rka.jpg

 

 
Versenynaptár
 
Alapítvány
Az Alapítvány alapítói feladatukként azt határozta meg, hogy az Alapítvány elsősorban a XXI. kerület lakosai, dolgozói és gyermekei, tágabb értelemben az agglomerációban élők sportolási lehetőségeit biztosítsa, illetve, hogy elősegítse az egészséges életmód, a rendszeres mozgás szemléletének terjesztését. Ennek érdekében az Alapítvány tulajdonában álló Béke téri központi sporttelep, illetve a Hollandi úti vízitelep és a Gubacsi hídnál lévő evezőstelep 11 sportegyesületnek ad otthont. Az egyesületekben megközelítőleg 1500 gyermek és felnőtt sportol nap mint nap, így csaknem a teljes csepeli tömegsport, a gyermek és ifjúsági sport, valamint a versenysport is az Alapítvány segítségével, az Alapítvány által biztosított infrastruktúrában működik. A Csepel SC Alapítvány támogatói (szponzorai) és saját bevételei révén elérte, hogy az elmúlt 5-6 évben az egyesületek sem az ingatlanok használatáért, sem az ingatlanok fenntartásáért (áram, víz, csatorna díjak, fűtési költségek, karbantartás, pálya építés, takarítás, stb.) nem kellett, hogy fizessenek, az Alapítvány lényegében térítésmentesen tudta biztosítani az összes egyesület sportolója számára a sportolási lehetőséget.
 
2010-től már nem részesült állami vagy önkormányzat támogatásban sem, így az évi 100 millió forintot meghaladó működési költségeket teljes egészében magán forrásból kellett előteremteni (a helyi önkormányzati támogatás korábban is csak szerény mértékben járult hozzá a költségvetéshez).
Az Alapítvány és ezzel együtt a csepeli sportélet legnagyobb támogatója az az Indotek cégcsoport, amelynek cégei Csepel egyik legnagyobb adófizetői, valamint legjelentősebb tulajdonosai/üzemeltetői a régi Csepel Művek területén lévő ipari területeknek. Az Alapítvány és a helyi ipari cégek együttműködése kiváló példája a helyi vállalkozók és a helyi közösség együttélésének, miként a régmúltban is a helyi ipari  vállalkozók alapították és tartották életben a csepeli sport és kulturális életet (a múltat lásd lejjebb).
Büszkék vagyunk arra, hogy az Alapítvány a nehéz körülmények ellenére is a csepeli sportéletet adó egyesületek számára segítséget tud nyújtani, amellyel számos kiemelkedő hazai és nemzetközi eredmény megszületését segítjük, sportszerető ezrek egészségének megóvásához járulunk hozzá.
 
Hosszú távú célok- sportstratégiai fejlesztések
 
Az Alapítvány sportlétesítményeinek állapota már jó ideje nem felel meg a XXI. századi követelményeknek, az üzemeltetés-karbantartás költségei fokozatosan nőnek, miközben az állami-önkormányzati sportcélú források országos és helyi szinten is megszűntek (egy-két szerencsés sportágat és egyesületet leszámítva). Ezt felismerve olyan stratégiát és fejlesztési terveket kell készítenünk, amelyek révén megfelelő külső magánforrásokat tudunk bevonni a sportcélú fejlesztések finanszírozásához, illetve a létrejövő infrastruktúra fenntartásához. Ez azt is jelenti, hogy amennyiben  sikerül a fejlesztési elképzeléseinket megvalósítani, úgy gondoskodnunk kell a létrehozott infrastruktúra üzemeltetési költségeinek mindenkori lefedezéséről is (nem csak megépíteni kell a sportcélú ingatlanokat, az Alapítvány számára olyan bevételekről, amelyek biztosítják, hogy a fűtés, áram és egyéb fenntartási számlák is mindig ki legyenek fizetve).
Célunk tehát hazánk első olyan sportkomplexumát létrehozni, ahol új sportcélú ingatlanokban magas szintű szakmai munka folyhat, miközben az Alapítvány számára folyamatosan biztosított bevételekből lehetségessé válik az ingatlanok fenntartása is.
A fejlesztési tervek kidolgozását és egyeztetését sajnos az elmúlt években számos külső tényező hátráltatta. A sportolókkal közösen reméljük, a közeljövőben sikerül a felmerülő problémákat kezelni és a helyi közösség vezetőivel együtt folytatódhatnak a tervezési-előkészítési munkálatok.
Tevékenységünkkel, terveinkkel kapcsolatban kérjük, hogy javaslatait, véleményét juttassa el hozzánk. Az Alapítvány munkáját személyes közreműködéssel, a sportéletben, közösségünk ladies replica watches fejlesztésében részt vállalva, vagy anyagi felajánlások formájában is támogathatja.
 
A Csepel SC Alapítvány múltja
 
A Csepel SC a kerület és a engineers watchFőváros patinás sportegyesülete, 1912-ben alakult, akkor Csepeli Torna Klubnak hívták, majd 1932-ben Csepel FC, 1937-ben Weisz Manfréd FC Csepel névre változtatták. Mai nevét 1944-ben kapta, melyet ugyan 1947-ben Csepeli Munkás TE, majd 1950-ben Csepeli Vasas váltott, de 1958-tól újra Csepel SC néven szerepelt.
Bár története során az egyik legnagyobb sikerét a futball jelentette – 1958-ban NB I bajnoka lett – mindig fake Breitling több sikeres sportszakosztályt működtetett. Az atlétika, birkózás, kajak-kenu, öttusa mellett számos nagyszerű eredmény fűződik a csepeli sportolók nevéhez.
 
A csepeli sportéletet teljes egészében a helyben működő gyárak tartották fenn, részben a Csepel SC-nek nyújtott szponzorációk révén, cheap replica watches for menrészben pedig az ingatlanokat tulajdonló és fenntartó Csepel SC Alapítvány létrehozása és fake watches uktámogatása révén .
 
 
A rendszerváltás után a sportklub (Csepel SC) és az Alapítvány sorsa évről-évre nehezebbé vált, mivel a fenntartó magánvállalkozások egyre kevesebb támogatást tudtak adni sportcélokra. A klub igazi gazda nélkül jelentős adósságot halmozott fel, míg végül a Csepel SC jogilag felszámolásra került. Az Alapítvány replica watches uk is közel hasonló sorsa jutott volna, mivel időközben az alapító vállalatok is többségükben tönkrementek és felszámolásra kerültek, így nem maradt, aki előteremtse a működéshez szükséges pénzügyi forrásokat (az alapítói jogokkal rendelkező cégek végső lépésként felajánlották az alapítói jogokat a Knockoff Watches helyi Önkormányzatnak, aki azonban visszautasította a lehetőséget). Az Alapítvány sorsa 2006-ban vett szerencsés fordulatot, mivel az alapítói jogokat a korábbi alapítók átruházták egy amerikai tulajdonú vállalat (Bohemian Group) hazai cége részére, amely az évek során új szponzorokat tudott felkutatni és az alapítvány új kuratóriuma már biztosítani tudta az éves működéshez szükséges forrásokat. A Bohemian breitling limited editioncégcsoport Colorado-i székhellyel működő vállalkozás intelligent self-balancing scooters. A Cheap price and high quality swiss movement az utóbbi évtizedben több, mint 20 millió dollárt ajánlott fel az egyetem számára ilyen céllal.
 
A stabil alapítói háttér és best luminescent watches a kuratórium munkájának köszönhetően 2006 óta a Csepel SC Alapítvány kiegyensúlyozottan gazdálkodik úgy, hogy a sporttelepeken  dolgozó 11 sportegyesület nem fizet sem az the house watches ingatlan használatáért (nincs bérleti díj), sem a használatból adódó egyéb költségekért (közmű díjak, karbantartás, devon watch replica őrzés, takarítás, stb. mind az Alapítvány által van fizetve).
 
 
Főszponzor
A csepeli sportélet
főszponzora:
 
In_Management.jpg
 
www.in-management.hu
www.olcsoraktarak.hu
 
 
   
INweb Informatika